Tekst.

In de breedste zin van het woord. Een pakkende tekst is onmisbaar. Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Het schrijven en redigeren van teksten. Dat is wat wij doen. Van webteksten tot persberichten, van nieuwsbrieven tot wervende flyerteksten. En natuurlijk alles wat daar tussen in zit. Hoe doen wij dat? Wij gaan met jou in gesprek. Wij weten hoe we de doelgroep moeten raken, jij weet wat je wilt vertellen.

Tegenwoordig zijn SEO teksten niet meer weg te denken. Met een goede, technische SEO tekst kan jij ervoor zorgen dat je goed vindbaar bent op zoekmachines. Heb je goed nagedacht over hoe je website is ingericht? Op welke zoekwoorden wil jij gevonden worden? Welke doelgroep wil jij bereiken? Je wilt in de top 3 van Google komen. Eruit springen. Wij helpen je hier graag bij.

Social Media.

Wie is er tegenwoordig niet te vinden op Social Media? Grote kans dat jouw doelgroep zich daar ook bevindt. Probeer je doelgroep op een unieke manier te bereiken.

Hoe dan? Samen bepalen we waar je doelgroep behoefte aan heeft. Hier kunnen we de content en Social Media kanalen op aanpassen. Op basis van de online strategie ontwikkelen we een plan: wat wil je vertellen, aan wie en op welke manier? Op basis van je verhaal creëren we unieke, creatieve content. Content die bij jou past, die jou identiteit uitstraalt en waarin je doelgroep zich herkent.

DE VRAAG IS NIET OF JE AAN SOCIAL MEDIA DOET. DE VRAAG IS HOE GOED JE HET DOET OF WIL GAAN DOEN.

Ontwerp.

Wij vertalen jouw merk naar beeld. Een logo en huisstijl die past bij wie jij bent en wat jij met jouw bedrijf wilt uitstralen. We ontwikkelen spraakmakende campagnes, strakke logo’s en pakkende teksten. Alles om de klant te overtuigen van jouw dienst of product.

Ontwerpen in de breedste zin. Ben je op zoek naar een goede, visuele identiteit? Wij ontwikkelen graag jouw logo met de daarbij behorende visitekaartjes, briefpapier, offerte opdrukken of bedrijfskleding.

We hebben de brochures binnen gekregen en zijn helemaal onder de indruk….! WOW!

Wiepkje Hoekstra, Pollepleats

We waren heel blij met het logo wat Antsje voor ons heeft ontworpen. Een collega van mij uit Zeeland kan hetzelfde logo gebruiken, omdat er een variatie mogelijk is in de plaatsnamen. Super handig, een multifunctioneel logo!

Sipke Posthuma , Schapenadvies & Wolfederatie

Diensten

Kunnen wij je vraag met de volgende diensten oplossen?

Webteksten

Creatieve content

SEO teksten

Marketing

Interactie

Content Creatie

Logo’s

Huisstijl

Print

BEKIJK ONS PORTFOLIO